VÅRE VINNERE AV ÅRETS FRISØR 2023

Postet av Adam og Eva den 2. Mai 2023

ÅRETS FRISØR 2023

Årets Frisør-prisutdeling er en av de mest prestisjefylte begivenhetene i den norske frisørbransjen. Hvert år samler prisutdelingen noen av de mest talentfulle frisørene fra hele landet for å feire deres arbeid og utmerkelser.

I årets prisutdeling var det mange utrolig talentfulle frisører som ble anerkjent for sitt arbeid. Vi var stolte over å ha hele 13 nominasjoner i 6 kategorier, og 4 vinnere. Her kan du se vinnerene og deres bidrag:

Alma Fasting Lyhus fra Adam og Eva Trondheim vant prisen for Årets Lærling. Dette er en utrolig prestasjon, og viser at Alma har et talent og en lidenskap for frisøryrket som er verdt å anerkjenne.
Foto: Sander Dybvik

Vår multikunstner fra Adam og Eva Grensen Daniel Steien vant prisen for Årets Frisør Herrekolleksjon. Her ser du hans bidrag:

Foto: Morten Skalstad

Adam og Eva Grensen/Grunerløkka vant den gjeve prisen for Årets Kreative Team. Dette er en lagpris som anerkjenner kreativiteten og samarbeidet som finner sted innad i et frisørteam. Her ser du deres bidrag:


Foto: Ignat Wig

Og sist, men ikke minst vant Adam og Eva Gruppes AS prisen for Årets frisørkonsern. Dette er en prestisjefylt pris som anerkjenner konsernets suksess og lederskap innenfor frisørbransjen, og det er en pris vi er utrolig stolte og ydmyke over å motta. 


Vi gratulerer alle vinnerne i alle kategorier, og gleder oss til neste prisfest!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.