Christina Jensen

Christina Jensen

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Hei ! 

Så hyggelig at du er innom og leser litt om meg :)

Jeg er Christina Jensen, og går under navnet Chris og er Senior Art Director her på Bislett hvor jeg startet i 2006. Helt siden jeg gikk på Adam og Eva Skolen har jeg vært med på å style hår til Oslo Fashion Week, ESMOD, Oslo Trend, for å nevne noe.

Jeg har også vært heldig å få gjøre andre jobber utenfor salongens fire vegger, bla. å gjøre hår til filmen Max Manus, og jobbet med Ulrik Imtiaz Rolfsen til filmen Haram og TV-serien Semester  @null.video @semester_null , hvor jeg hadde ansvar for mye av håret. Jeg jobber også tett med designeren Mette Sørhaug som har merkene Eva Melby og Mettlebloom. @evamelby @mettlebloom


I 2012 tok jeg RCH - Redken Certified Haircolorist, som er en høytstående fargeutdanning innen Redken.


Høsten 2016  startet jeg som lærer på Adam og Eva Skole og Akademi og jobbet der i to år -  to utrolig spennende og utviklende år på den beste frisørskolen! :) - samtidig var jeg også med i Adam og Eva sitt stylingteam.

 I perioden 2017 -  august 2019 hadde jeg daglig leder ansvaret her på Bislett, men nå er det kun fokus på deg som kunde og jeg gleder meg til å møte deg! :)


Følg meg gjerne på Instagram

@hairbychrizja  //  @chrizja


Ønsker du å booke time kan du ringe salongen på 22603228 eller på nettsiden adamogeva.no

Velkommen :)

Powered by: Bloc