Twister sister!!!!

Postet av Adam og Eva Bislett den 3. Feb 2016

Trender fra i går klarer alltid å gjenoppstå på nye, freshe måter. Nå for tiden ser vi en ' 90s fornyelse med rike brune lepper og fete leppe liners på vei tilbake inn i våre hjerter og makeup looks. Og nå har dette episke tiåret også tatt over våre frisyrer med TWISTED HAIRSTYLES!

Disse: Twisted hairstyles har blitt populære fordi der er veldig varierte og kan passe til enhver anledning! Enten du vil se elegant eller hverdagslig ut. Og de er veldig lette å oppnå.

Hvis du vil prøve noe nytt men ikke vil ha en vanlig flette så er twisted hairstyles perfekte! Det finnes over 1000 forskjellige twisted frisyrer men du trenger ikke å kunne flette.

Det er flere metoder som at du lager en løs hestehale, med tommelen og pekefingeren lager du et lite hull nedenfra (pass på at det ikke er under strikken men høyere opp, der håret er samlet) så drar du opp hestehalen og i gjennom hullet og da har du laget en enkel og fin frisyre!

Eller du kan starte med to hårseksjoner begynne å "twiste" ved å ta den nederste seksjonen over den andre om og om igjen, når du er fornøyd med lengden så kan du løsne den litt og ferdig!

By

Natalia Lundby


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc