TIPS TIL TØRT OG LIVLØST HÅR MOT VINTEREN.

Postet av Adam og Eva Bislett den 13. Okt 2015


Kulde og stor temperatur-skiftninger sliter på håret, og det mister mye glans. For å ivareta håret på riktig måte nå som det går mot kaldere tider skal du få noen tips om, så du kan bevare håret ditt sunt og glansfullt.


KLIPP

Klipp er alltid viktig, men på denne tiden er det viktig å få av de tørre spissene som har kommet etter sommer, sol og bading. Hår ser mye finere ut om det er sunt! Enten om du vil gjøre noen forandringer eller bare stusse, så er det viktig å ta en jevnlig tur til frisøren.

PRODUKTER

Som oftest er det slik at man ikke skal bruke de samme produktene året rundt. Dette kommer helt ann på hårtype, og kvalitet, men på denne tiden av året er det ekstra viktig med fuktighet. Håret blir også mettet av å bruke samme produkter over lenger tid, så det er viktig å bytte ut, og da er denne tiden perfekt for det! Bruk en shampoo og conditioner med rikelig fuktighet, og håret burde kures minst èn gang i uken med en fuktighetsgivende kur. Hold deg også unna vannbaserte produkter da disse kan fryse i håret ditt ute, velg heller da produkter med olje. Nå er du allerede godt på vei til et friskt vinterhår!


HODEBUNN

Det er også viktig å ta vare på hodebunnen, og på denne tiden er det mange som sliter med tørr, kløe og irritasjoner i hodebunnen. Da er det viktig å bruke en shampoo som er relatert for dette problemet. Ta kontakt med din frisør, så får du hjelp til å velge riktig produkt. For å prøve å unngå irritert hodebunn er et tips å ikke gå ut med fuktig hår verken med eller uten hodeplagg da det blir tett og hodebunnen ikke får nok luft.

BESKYTTE

Kulde på vinteren sliter like mye på håret som det gjør med saltvannsbading og sol på sommeren. Et tips her er å pakke inn håret ved å ha det nedover ryggen inni jakken, eller bruke lue. Som tidligere nevnt skal man ikke gå ut med fuktig hår da dette er noe av det mest skadelig for håret når det er kaldt ute. Fukt vil fryse i håret og skade fibrene. Når fibrene i håret fryser vil de kunne knekke og håret blir da svakt,slitt og tørt. Bruk en god leave-in produkt for å hindre statisk og elektriskt hår.Her er noen produkter jeg anbefaler som inneholder rikelig med fuktighet - Vi har dem i salongen på bislett.

Martine Jansen // A&E Bislett - 22603228

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc