Natalia Lundby

Natalia Lundby

Frisør

Opplevelsen av min første dag på skolen!

Postet av Natalia Lundby den 20. Jan 2015

Da er dagen jeg har ventet på, siden jeg visste at jeg hadde fått en plass til å studere på Adam og Eva Skolen. Vi måtte være der klokka 10 om morgenen. Jeg sto opp veldig tidlig for å rekke alt jeg måtte gjøre. Jeg starter en forandring i rutinen min for seks måneder. Den morgenen trodde jeg at alt var bra til jeg så at jeg var seint ute den første dagen for å ta toget. Jeg ble svett av nerver og tanken på at toget skulle reise til Oslo uten meg..... Men jeg rakk å parkere og å ta toget i tide.


Alt var ikke så lett men det ble bedre når timen begynte. Når jeg kommet inn i Akademiet, var jeg overrasket over å se så mange fremtidige kollegaer som jeg skal dele litt av livet mitt og arbeidet sammen med i nesten seks måneder. Det var interessant når jeg hilste og sa " god morgen" til alle sammen men desverre svarte ingen :( . Jeg har lært at når du kommer til et sted skal du hilse på alle som er der uansett hvor det er..

Ettervert gikk vi til et stor klasserom og fikk masse informasjon om skolen og lærerne som skal dele sin visdom og erfaring i yrket vårt. Desverre var det så mange navn og ansikter at jeg ikke tror jeg kan huske alle,men de kommer helt sikkert til å være veldig hyggelige og bli husket resten av livet mitt.

Den dagen gikk til presentasjoner, vi ble delt inn i tre grupper. Jeg kom i gruppe 1 som nå har blitt gruppe A. Vi var 18 eller 19 personer og alle presenterte seg selv ved å si navnet sitt og litt annen informasjon hvis de ville. Jeg var den siste personen til å presentere meg og jeg visste da at det var en dame fra Chile som jeg heldigvis kunne snakke spansk med og en annen dame fra Angola de kunne hjelpe meg med norsken hvis jeg noen gang trengte det, men jeg hadde aldri trodd at til å toppe det helle så var det en fra Colombia. Og ja det ble klem og noen ord på spansk... jeg tror at det var rart for noen personer å se to fremmede klemme når de bare hadde utvekslet et par ord..

På slutten av dagen min, skjønte jeg at alt ikke kom til å bli lett og ting kom til å bli interessante med tiden, nå har jeg ca. 40 og mer medelever og mange fantastiske lærere som skal gjøre alt for at vi skal bli profesjonelle.. til alle dem kan jeg si at de har kommet inn i livet mitt og at vi kommer til å bruke masse tid sammen eller i det minste de 5 månedene vi har igjen og at alt vi kan gjøre er 1. gjøre hva vi liker best 2. gi vårt beste og 3. ha det moro! (Dette gjelder alle delene i livet ditt) For å ikke gjøre dette innlegget altfor langt skal jeg fortelle dere om hvordan jeg begynte å studere dette yrket, mine opplevelser på skole, de gode og ikke så gode delene av opplevelsen, det vanskelige og ikke så vanskelige.

Ha en fin dag og aldri slutt å drøm!

PS: Hvis du finner noen gramatikk feil, nøl ikke med å gi meg en tilbakemelding på det.:) Jeg jobber hele tiden med å forbedre mine Norsk kunnskaper slik at jeg kan bli riktig forstått.

Vennelig hilsen

Natalia Lundby


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc