Color

Postet av Adam og Eva Bislett den 1. Mar 2014


I Det siste har jeg eksperimentert en del med farger! Jeg har vert Blå, Grå, Orange, Brun, Blond , ja, jeg har vert alt! Kjæresten min har lagt seg til en vane at han alltid sier '' å så fin du var på håret i dag''  fordi jeg så og si hver dag kommer hjem med noe nytt.

Hår kvaliteten? Den er faktist ikke så verst! Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hvordan det er mulig og forandre fargen eller stilen på håret deres uten og ødelege kvaliteten!
En ting dere trenger er en rense shampoo
 


Og noen fargekurer

min måte og farge håret på er og bruke disse kurene! De er helt fantastiske, tilfører masse fuktighet og etterlater håret glatt og glansfullt!
Om du vil ha en intens farge eller bare bedre effekt så kan du ta kuren i helt tørt hår, la den sitte i 30 minutter og skyll den ut. Vil du bare friske opp din egen farge kan du ta den i håndkle tørt hår og la den virke i 3 minutter. Jeg synes fargene til Revlon er helt fantastiske, og anbefaler de på det sterkeste til alle som er like glade i farge forandringer som det jeg er! Fargene blir glansfulle og de blir ikke blasse når de vaskes ut, man kan heller si at de ''lysner'' litt.
Nå er jo ikke dette en ekte Farge, men en kur med farge pigmenter som setter seg rundt hårstrået ditt . Vil du prøve en ny farge eller bare ta den vekk kan du bruke Redken sin rense shampoo for og få pigmentene til og slippe fortere!

Nå håper jeg at alle fargeglade mennesker har fått litt ny inspirasjon
til farge! og ønsker dere alle en god helg!
-Maya Maria


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc