Sara Mällo

Sara Mällo

Frisør

The good, the bad and some funfacts

Postet av Sara Mällo den 2. Mar 2017

Aloha folkens!

Nå er det sikkert 50% som lurer på hvorfor tittelen min er "The good, the bad and some funfacts", mens de resterende 50% rister på hodet over min mindre kreative referanse til en over gjennomsnittet kjent italiensk westernfilm fra 1966. Jeg holder med sistnevnte, og rister litt på huet jeg også.

Jeg har nettopp trykket i meg 12 nuggets(!!!) med ketchup, så nå ligger jeg rett ut med beina høyt på sengekanten og pcen stablet strategisk oppå beina igjen.


THE GOOD: Vi har begynt med fargeteori på skolen, og det er veldig morsomt! Jeg har jo blått hår selv, så jeg syns dette med farger er kjempegøy. Det at man kan skreddersy en farge helt fra bunnen er egentlig ganske kult, ihvertfall med tanke på at jeg trodde det bare var å blande fargecreme/pulver sammen med noe guff og på magisk vis oppnå riktig farge. Men så enkelt er det ikke, og det liker vi! Jeg og Silje i klassen skal farge hverandre, så silje har fått utfordringen å blande sammen en dyp blå farge til meg. Jeg gleder meg!


THE BAD:Jeg har jo lovt meg selv (og dere) at jeg skal blogge tirsdag og torsdag hver uke. Denne uka blogget jeg ikke på tirsdag, ettersom jeg dro hjem fra skolen på mandag og ble hjemme på tirsdag. Jeg var syk fra torsdag forrige uke, og til slutt måtte jeg bare høre på kroppen min. Derfor "the bad". Jeg hadde et mål om å ha 0 fravær på skolen, så der føler jeg at jeg til en viss grad har skuffet meg selv. Men sånn er det, og det nytter ikke å furte over det. Life goes on!


FUNFACTS:

Disse funfactspostene er de morsomste jeg vet om. Jeg får en anledning til å skrive så mye jeg vil om meg selv, og dere kan velge om dere gidder å lese eller ikke. Win win, right?

1. Jeg har hatt alle hårfarger. ALLE. Hele fargesirkelen. Noen farger var mer planlagt enn andre. Jeg legger ved et par bilder lenger ned i innlegget.

2. Jeg googler helt merkelige ting av nysgjerrighet. Siste søket var "bananflue levetid". Fant ikke ut av levetiden, men fant ut at de har kort reproduksjonstid, er fra 1-6mm og har svart rumpestump.

3. Jeg er vegetarianer, men er absolutt ikke sunn. Veggisnuggetsene på coop er prima.

4. Jeg er veldig glad i musikk og har spilt gitar siden jeg var 13.

5. I skibakken står jeg på brett.

6. Jeg har sær musikksmak. I det ene øyeblikket hører jeg på Lootpack, så kanskje jeg setter på litt FFDP og plutselig finner du meg syngene på "Under the sea". Vanligvis hører jeg på listepop med innslag av TroyBoi, Flux Pavilion og Janove. Min største guilty pleasure er folkemetal.

7. Jeg er egentlig ganske nerd av meg! Jeg spiller Hearthstone (strategisk kortspill, "spinoff"spill av WoW), Call of Duty, Halo og gamle Gameboy spill på emulator. Jeg elsker også Doctor Who, beste serien som finnes. (+ det faktum at jeg googler bananfluer for moro skyld).

8. Jeg gikk på kampsporten judo i 8 år og fikk blått belte.

9. Jeg har gått på dansing, men kan ikke danse for fem flate øre. Jeg gikk i speideren en gang i tiden, men alt jeg husker fra det var at jeg var livredd på vei opp en fjellvegg (som sikkert ikke var så bratt som jeg husker den).

10. Jeg har aldri brukket noe, kun forstuet.


Nå har jeg som sagt blått hår, noe jeg har hatt før også. Grønt, rosa og oransjt hår har jeg også hatt. Det oransje var et uhell, vel å merke.
Jeg har ikke bilder av alle hårfargene mine, men her er noen;SELFIES for alle penga!


Instagram: Makeuplouu/Raspberrjizz0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc