Sara Mällo

Sara Mällo

Frisør

MIN FØRSTE HERREKLIPP

Postet av Sara Mällo den 21. Feb 2017

ENDELIG er vi i gang med herreklipp! Dette har jeg gledet meg til fra dag én og det er så fantastisk moro. Det er utfordrende på en helt annen måte enn dameklipp, og det er noe tilfredsstillende med å se klippen ta form. Det er derimot ikke like tilfredsstillende å finne bittesmå hår på de mest utenkelige stedene etter en klipp... Men det er en pris jeg er villig til å betale. Mange ganger.

Jeg ønsker å bli en kløpper (hehe) på herreklipp, og ønsker å spesialisere meg i det etterhvert. Det er noe eget ved velstelt hår og skjegg hos menn jeg ikke klarer å sette fingeren på, men det motiverer meg. Jeg syns det er moro å se at det ikke bare er jenter som kan ha "wow-faktoren" på håret sitt, og det er det jeg ønsker å levere til kundene mine da den tid kommer. Jeg vil levere et produkt de er fornøyd med og føler seg ordentlig fresh med.

I dag hadde vi klippetest igjen, og jeg ble utrolig nok ferdig før tiden, noe som igjen føltes litt rart. Ingen stressføn? Ingen hysteriske anfall? Ikke likt meg. Sært, men det går i riktig retning.

I ytre område klippet vi kort gradering og i indre område klippet vi like lengder og økende lengder.


(Han fikk seg en aldri så liten armylook, jeg er nok ikke kjent for å spare på håret når jeg først setter igang)


Jeg fikk karakteren 4 på denne klippen. Så langt på alle klippetestene har jeg en gjennomsnittskarakter på 4, noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg føler jeg lærer masse på hver klippetest, ettersom jeg står HELT på egne ben, også kan læreren vise meg hva jeg evt har gjort galt under retting. Jeg får også utfordret meg selv til å se egne feil, noe jeg tar mye lærdom av.


Jeg tok med meg noen frisørblader fra skolen idag, så nå skal jeg sette meg ned og finne litt inspirasjon! Hvis du vil lese litt mer om mine drømmer og mål kan du klikke deg inn HER <3

Håper dere alle har en super kveld!


Instagram: Makeuplouu/Raspberrjizz0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc