Fuglereiret

Postet av Sara Mällo den 16. Feb 2017

Da var det torsdag igjen, og jeg er (som vanlig) ute i siste liten med bloggingen.
Jeg er både høyt og lavt, frem og tilbake og rundt i ring. FULL FART hele tiden. Men guuuud så moro!
Jeg føler jeg kommer meg fremover, ett skritt tilbake betyr plutselig to skritt frem. Det begynner å bli moro å utfordre seg selv på tid, og jeg kjenner at jeg slapper mer av enn det jeg gjorde for bare en uke siden.


I dag hadde vi klippetest i økende lengder, like lengder og gradering. Teoridelen gikk mildt sagt ikke bra. Det er kanskje heller ikke så rart ettersom jeg skal innrømme at jeg har pugget altfor dårlig på arbeidstegningene. Planen var å pugge i går kveld, men da sovnet jeg. Reserveplanen var å stå opp 04:30 for å pugge før jeg dro hjemmefra, men jeg purka og sov til 06:10, noe som igjen resulterte i at jeg mistet bussen som gikk en time tidligere. Fillern, der røyk reserveplan 2 om å nipugge før opprop.

Jeg har jo lovt å være åpen om karakterer og egen innsats her på bloggen, og det løftet har jeg tenkt å holde. So here it goes!

Shoutout til Anne som ga meg poeng for det lille jeg hadde fått til, til tross for at jeg hadde krysset ut og bestemt meg for å levere blankt på teoridelen.

Jeg fikk også litt dårlig tid på klippen ettersom jeg ikke fikk noe tid til å vaske dukken og dele inn før opprop, slik jeg vanligvis gjør. Jeg tok et tog for sent, og med min flaks så var toget i tillegg nesten ti minutter forsinket. Jeg er også litt dårlig på å disponere tiden min, noe jeg må jobbe mer med.

Av en eller annen grunn klarte jeg å glemme å gradere sidene på dukken, så jeg jobbet meg tilbake i full fart med store passeer. Rusk, here I come.

Fønen ble, som dere kan se på bildene under her, en minikatastrofe. Det er her jeg kommer til fuglereiret som overskriften sier. 30 minutter på en føn var litt i korteste laget for meg på dette tidspunktet skjønner jeg. MEN, dukken ble utrolig nok tørr, bare ikke særlig polert. Altså, litt likt et koselig fuglereir.

Jeg ble veldig fornøyd med klippen og tilbakemeldingene i seg selv. Den ble like lang på begge sider (det synes ikke på bildene, skylder på fuglereiret) og klippelinjene var fine.

Jeg hadde surra meg litt inn i guiden på krona, noe rusk og en litt for rask føn, men ellers bra. Det er en tilbakemelding jeg kommer til å leve lenge på! Jeg har lært masse om å gå tilbake passé for passé og rette opp feil av klippen idag, da det er dette jeg har brukt mest tid på. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dagens resultat, men man kan alltid bli bedre!

Jeg håper dere alle har/har hatt en strålende kveld og ser frem mot fredagen i morgen. Ønsker alle en god helg, også blogges vi på tirsdag, om ikke før <3

Instagram: Makeuplouu/raspberrjizzEDIT: Jeg fikk karakteren 4 på klippetesten, veldig fornøyd med det!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.