Sara Mällo

Sara Mällo

Frisør

Dette har skjedd siden torsdag 09.02.17

Postet av Sara Mällo den 14. Feb 2017

Heisann! Da er det tirsdag igjen, og jeg har dumpa nedunder dyna for å blogge litt igjen. Som noen av dere kanskje leste i det forrige blogginnlegget mitt, Learning by failing ( http://skolen.adamogeva.no/blog/post/101884/learni... ), så var jeg ganske frustrert over denne "rachelklippen", økende lengder, forrige torsdag. På klippetesten på fredag ofret jeg både svette og tårer, men heldigvis ikke noe blod. Da tror jeg at jeg hadde gått i bakken.
To timer inn i testen innså jeg nemlig at jeg hadde klippet meg inn i guiden min og tok valget om å ofre føhnen for å begynne på nytt med ny guide. Altså hadde jeg plutselig tre timer på klippen istedet for fem timer. Jeg kom unna med en 4-, og er mer enn veldig fornøyd med det. LYKKE.

På lørdag tok vi turen på Hår- og Skjønnhetsmessa i Oslo Spektrum. WOW.
Vi fikk masse god informasjon om forskjellige produkter, snakket med Vigdis Marthinsen som har utviklet Dual Air hårføner og ikke minst sett masse fantastiske modeller på catwalken. Jeg har ingen bilder herfra, men jeg har et par videoer liggende ute på instagram. Ta gjerne en titt på brukerne mine, eller se #hårogskjønnhetsmesse2017 for bilder og videoer!


I går og idag har vi lært å sette sammen økende lengder, like lengder og økende gradering til én klipp. Det var utfordrende til å begynne med, morsomt når man kommer litt inn i det.
Slik så dukken ut idag etter jeg var ferdig med klipp og føhn;


(Ignorer blåbæret i bakgrunnen, altså meg- Og dukkehår vokser ikke, så dukken er fortsatt ALT for kort i håret, hehe)

Noe som minner meg på at jeg helt spontant fikk for meg at jeg skulle farge håret blått forrige torsdag! Fargen er semipermanent fra Colorista, en serie utviklet av L'Oréal. Jeg er veldig fornøyd med denne fargen og blekingen, ikke like fornøyd med den grå fargen. Jeg føler fargen mangler noe, og kunne gjerne hatt litt mer lillaskjær. Men som sagt, veldig fornøyd med denne fargen! Colorista har et stort utvalg av semipermanente farger som sitter 1 til 2 uker, og er perfekt for deg som er som meg, og aldri slår seg til ro med én farge. De har permanente farger og forskjellige "effekter" som ombré, highlights og bleach som du kan kjøpe, men også hårsprayer med farge som går ut etter første vask. Morsomt!


Jeg har også tatt med meg klippejobben hjem, og øver støtt og stadig på mamma og lillesøster.


I skrivende stund ser jeg slik ut som på bildet under her, så jeg tror det er på tide at jeg runder av her og tar natta! Blogges på torsdag.


Det er forresten ingenting som er så nydelig som å ta av seg maska etter en lang dag med tette porer tildekket hud! Veldig ufiltrert, men dette er sannheten.


Instagram: Makeuplouu/Raspberrjizz


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc