Donere håret ditt?

Postet av Adam og Eva Bislett den 10. Feb 2017


For en liten stund siden så fikk Sofie muligheten til å klippe en gradert bob på denne fantastiske modellen.
Hun hadde veldig langt hår som dere ser, men dette gikk ikke i søpla uten dette valgte hun å donere til Apollo Hårsenter. 1m hår, 5 fletter, 2 strikker ekstra - med sunt og friskt hår så ble dette sendt i posten med mer enn god samvittighet :)Kort om Apollo Hårsenter:


"Spesialister på hårtap og hodebunn

Apollo Hårsenter er Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hårtap og hodebunnsproblemer. I over 40 år har vi hjulpet kvinner, menn, barn og ungdom med tynt hår og alle andre former for hårtap – uansett årsak.

Vår lange erfaring i møte med mennesker med hårtap har lært oss mye. Å miste håret er en vanskelig opplevelse for de aller fleste. Vi vet at det viktigste er at du føler deg vel, så vår jobb er å sørge for at du igjen blir fin på håret.

I våre hårsentre møter du dedikerte, profesjonelle og motebevisste hårspesialister som forstår din situasjon. Vi vet hva som kan gjøres og hvilke løsninger som møter dine ønsker og behov. Vi har et komplett tilbud til våre kunder; spesialdesignede hårsystemer/hårdeler, godt tilpassede parykker, hodebunnsanalyse og -behandling, samt hårtransplantasjon. Sammen finner vi ut hva som er best for deg."


Er du også interessert av å klippe håret og donere bort til de som virkelig trenger det så kan du gå inn på denne linken her for å lese mer om kriterier etc: http://www.apollohair.no/donere-har/
Vi stiller mer enn gjerne til å klippe deg til en helt ny frisyre som passer deg!


Ring oss på tlf: 22 60 32 28


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.