Sofie Schenström

Sofie Schenström

Frisør

I fell in love with Pinterest

Postet av Sofie Schenström den 25. Okt 2015

Fryktelig dårlig på dette her med blogg føler jeg! Jeg er totalt SOLGT for Pinterest jeg, er inne der flere ganger om dagen!

https://www.pinterest.com/sofpix/


Jeg burde egentlig tatt en liten resume på hva som har skjedd på skolen, men har vært så mye som vi lært på denne tiden - tiden går så utrolig fort. Vi har hatt mange forskjellige prøver (alt i fra prøver på dukken, på modeller og teoriprøver).

Det jeg gledet meg skikkelig til var å begynne med farge. WHOA!
Når vi begynte med farge teorien så trodde jeg at vi skulle blande til fargen helt selv (hvis vi f.eks skulle hatt en 5,62 så skulle vi først ta si å så mye av 5, og begynt med denne da dette er tonehøyden, og så ta litt av ,6 og blande ned og så ta i en liten dash av ,02.) Men nei da, alt var blandet fra før og så kan man blande på kryss å tvers blandt de som allerede finnes - PJEUW! Da var det en liten (eller stor!) lettelse, jeg er jo ikke helt en kjemist (ikke i det hele tatt for å si det sånn).

Men etter at vi da hadde hatt teori med skolen, Redken og L´oréal så falt det flere puslebiter på plass :)Jeg er også utroligt stolt over meg selv! Over hva jeg har lært meg, hva jeg kommer til å lære meg og hva jeg fått til hittill under denne perioden.

Gleder meg veldig til i morgen også, da jeg skal ut i praksis i 2 uker hos Adam og Eva Bislett. Skal bli utroligt morsomt å komme ut i bedrift å få være med på hverdagen i en salong.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc