Sofie Schenström

Sofie Schenström

Frisør

Time to take a date with the update

Postet av Sofie Schenström den 14. Sep 2015

På fredag fikk vi besøk av Lars Eriksen Eitran på skolen, hvilket var utrolig hyggelig! Han var veldig inspirerende i måten han pratet på, og om hva han pratet om. Jeg likte veldig godt at det var så kronologiskt! Hva han gikk igjennom på skolen når han gikk på Adam og Eva Skolen, hvordan tankene hans var da, hva han syntes om fremgangen i skolegangen, om sine 41 ganger med rundbørsteføn etc. Han fortalte også litt om sin lærlingstid og hvor han er nå i dag.

Veldig inspirerandes kar! Håper vi får mer besøk fra Lars :)


Jeg følte meg helt tipp topp etter hans foredrag, så inspirert! Jeg hadde en million tanker om alt i fra farger, til produkter, til styling etc.

Jeg burde tatt meg et blogginnlegg på fredag i stedenfor i dag, for i dag har jeg en skikkelig blå mandag. Ble syk på lørdag og vært i sengen hele helgen. Så i dag har jeg vært på skolen med hoste, forkjølelse og feber.
Så dette blogginnlegget føler jeg selv er veldig... lite inspirerende! haha! Innenbords sitter jeg med masser av inspirasjon (alt i fra bilder på Pinterest til Instagram), men jeg får det ikke helt ut. Jeg tror nok min feber setter en stopper for meg.

Jeg tror faktisk jeg setter stopp for meg selv her, før du kjeder deg ihjel!

Ønsker deg en fantastisk uke!Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Her finner du oss