Fake vs great!

Postet av Maya Maria Kjær den 9. Okt 2014

I går hadde vi kreativt fora på Adam og Eva skolen!
Denne gangen var det extentions som stod på agendaen! Vi ville veldig gjerne vise at extentions ikke nødvendigvis må bety ''50 cm'' langt hår, vi fikk leke med modellene som vi ville og vi hadde det kjempe gøy!(Note to selfe! ta t-skjorta på FØR jeg starter med hår!)


Inspiring nature part two!

Postet av Maya Maria Kjær den 21. Jun 2014

Noen bilder lever mann seg rett og slett inn i. du kjenner lukten, du merker vinden og du kan kjenne temperaturen forandrer seg! Min mor som bor i Sande har tatt noen fantastiske bilder som jeg bare elsker.
Her har jeg valgt ut noen bilder som får meg til og drømme meg bort! :) Alle bildene er tatt av Aina Tjøme 


Hair extentions

Postet av Maya Maria Kjær den 11. Jun 2014

Igår fikk jeg endelig satt på meg hår manken min igjen! 
Jeg bruker teip extentions som passer meg best! 
Jeg har allerede ganske tykt hår, og en kort utvokst gradert bob. Med teip extentions får jeg en fin fylde over hele og det blender seg bedre sammen. Teip extentions er også noe du kan bruke flere ganger. Når håret vokser ut tar vi av festene og flytter de oppover igjen, i motsetning til punkt som du bare kan bruke en gang. 

Her er før og etter bildene! Jeg er super fornøyd! 
For timebestilling kan du ringe meg på 22 60 32 28

-Maya 

1 Kommentar

Photoshoot

Postet av Maya Maria Kjær den 24. Mai 2014

Som frisør elsker jeg det og forme ett hår. Jeg digger det og kunne få ett stritt ''rett ned hengende'' hår til og få masse volum og krøller.


Jeg var med fotografen Camilla Eriksen på en shoot rett før 17. Mai og her er resultatet


Fotograf : Camilla Eriksen
sminke : Therese Stordal
Hår : Meg ( Maya )

Du kan finne flere bilder av forskjellige shooter på Instagram (Mayamariakj)  og her på min blogg side! :)
Moments of love, trust and security .captured on tape

Postet av Maya Maria Kjær den 12. Apr 2014

Kjærlighet, sikkerhet og trygghet trenger ikke nødvendigvis å være mellom mann og dame, dame og dame eller mann og mann. Trygghet er noe du kan finne i din hjemby, sikkerhet er noe du kan føle helt alene og kjærlighet er noe du kan finne i de dypeste rom.

Noen ganger blir disse sterke følelsene borte på ett sekund. Noen ganger varer de for evig, og noen ganger blir disse vakre minnene fanget på tape.
Maya Maria