Våre åpningstider i julen!

Postet av Adam og Eva Bislett den 19. Des 2015

ÅPNINGSTIDER I JULEN

23.12: 09-16

24.12: Stengt

28.12: 10-17

29.12: 10-17

30.12: 10-17

31.12: Stengt

02.01: Stengt

God jul

hilsen oss på Adam & Eva Bislett


0 Kommentar

Fin på håret til julefest?

Postet av Adam og Eva Bislett den 15. Des 2015

Vi har fortsatt noen få ledige timer! Kom innom for en rask fiks før julefesten! Vi har pop up styling for 500,- ut desember! Velkommen!

Tlf 22603228 eller kom innom for timebestilling!


0 Kommentar

Har du som meg?

Postet av Adam og Eva Bislett den 7. Nov 2015


Har du som meg, et hår som ser ut som du er dratt rett ut av en reality serie fra 70-tallet om du ikke styler det?


Jeg må som regel style håret, men det tar ikke lang tid! Enten får jeg frem mine egne krøller, eller så retter jeg det ut. Tenkte og gi dere noen tips om produkter og verktøy dere kan bruke.

Her bruker jeg en soft styler til og få frem krøllene. Jeg venter til håret har tørket 50% før jeg føner det. Jeg bruker Fashion waves 07 og stand tough fra Redken for å forme krøllene.Her bruker jeg steampoden til loreal. Det er en rettetang som beholder og tilfører fukt til håret .
Den er veldig fin og bruke på et tykt hår.

Bilder av produktene finner dere nedenfor.
0 Kommentar

Disconnection with details

Postet av Adam og Eva Bislett den 30. Okt 2015

Da har høsten virkelig satt inn, og jeg er veldig inspirert av kortere partier i en frisyre, der man kan leke seg med forskjellige mønstre, detaljer etc.

Her kan du se forskjellige varianter, som definitivt gjør deg litt kulere ;)


Under kan dere se vårt resultat på vår søte utplasseringselev Sofie!


Før:

Etter:


Og en liten videosnutt av barberingen :)


For timebestilling ring 22603228 eller gå inn HER

// Kjell-Rune

Bildene er hentet fra Pinterest!

0 Kommentar

Velkommen Marita

Postet av Adam og Eva Bislett den 28. Okt 2015

Vi har fått ett nytt medlem i Bislett familien.

Marita har jobbet på Ramsvik i Bergen og fikk meget godt på svennebrevet. Hun går på Makeup-skole på dagtid og kommer til å jobbe kveldstid og helger :) Hun liker å gjøre fletteoppsatser og andre kreative sveiser.Velkommen Marita


0 Kommentar

Styling for Shortstories clothing

Postet av Adam og Eva Bislett den 23. Okt 2015Årets siste sommerdag var jeg å gjorde hårstyling
for lanseringen av en fantastisk ny kleskolleksjon; Shortstories.

Klærne er laget 100% organisk og består av lin, silke, tencel og viskose.

De har nå åpnet nettbutikk, sjekk ut alle de lekre klærne her: shortstories.
Her kan du se "behind the scenes" bilder fra dagen!
Fotograf: Stig Helmer


Makeup: Jamina H. Myhre


Hår: Maria MyrliNedenfor kan du se, "føle" og lese litt historie bak kolleksjonen!


Quality organic clothing line inspired by vintage fashion & stories.
We tell you true fairytales.

" Historien om begynnelsen

Det startet i en liten leilighet i Oslo, hvor vi gjorde om stua til et studio for en periode på et år. Vårt mål var å lage et klesmerke som gav kunden et utsøkt design, sydd av håndverkere i Europa, laget med respekt for naturen og mennesker. En kolleksjon på åtte plagg ble skapt. Nå begynte en krevende prosess med å finne stoff, finne et sted å sy, bestille knapper, glidelåser etc, og digitalisere mønstrene. Med litt hjelp fra noen hjelpfulle sjeler vi traff på vår reise begynte endelig bitene i puslespillet å falle på plass.

Vår første kolleksjon henter inspirasjon i en vintage eventyrverden. Den er utopisk og forførende med rene linjer og klassiske fasonger. Vår fargepalett er hentet fra Botanisk Hage i Oslo, dette er også lokasjonen til vår photoshoot. Alle våre plagg har stoff som er håndplukket av oss i Shortstories for å oppfylle våre etiske krav. Alle våre plagg er produsert i Europa, i henhold til europeiske arbeids-lover.

Shortstories Clothing "

Nettbutikk: shortstories
Facebook: shortstories clothing
// Maria //

0 Kommentar

Sett farge på høsten!

Postet av Adam og Eva Bislett den 21. Okt 2015


Mange tenker at pasteller og farger er noe som hører sommeren til.
Jeg mener at når høsten kommer og været blir grått og mørkt, det er da vi trenger farger!
Sett farge på høsten med en kul hårfarge!Lyst på en fresh farge på håret?
Ring: 22 60 32 28
Eller bestill time her, på Adam og Eva Bislett!


- Tonje

0 Kommentar

OKTOBER - ROSA MÅNED

Postet av Adam og Eva Bislett den 17. Okt 2015

Oktober er rosa måned, - og nei, jeg vil ikke at du skal tenke 'Rosablogger', men Rosa Sløyfe! Det er en måned med viktig fokus, nemlig BRYSTKREFT.


Som frisør har vi også kunder som har hatt kreft eller har fått/får kreft, og kunder som er friskmeldte av kreften - heldigvis! Behandlingsmetoder er som kjent cellegift og stråling, og medfører hårtap i større eller mindre grad. Det er en tøff behandling for kroppen, men jeg tror den også er veldig tøff for det mentale - med bivirkninger som er skikkelig dritt! I en slik periode er det viktig å ha sterke personer rundt seg, som heier på deg og holder deg oppe, men som heller ikke er redd for å faktisk spørre hvordan du har det. Det er lett å forbanne cellegiften, noe jeg lett kan forstå når man ser bivirkningene den har. Jeg har en kunde som er friskmeldt fra kreft, men som poengterte noe jeg tror er en viktig tanke oppi det hele - cellegiften er faktisk din venn, en venn som kan redde livet ditt!


Som sagt er det å miste håret en av bivirkningene ved cellegift, noe som er et stort tap for veldig mange. Jeg har barbert hodet på en kunde som fikk kreft på vårparten, det var en tøff opplevelse for oss begge! Håret er jo endel av identiteten vår og for noen sterkere enn andre....., men det kommer jo tilbake. Ja, for de fleste gjør det det, men ikke alle.

Tilbake til min friskmeldte kunde - en fantastisk 60 åring, en dame med tæl, meninger og humor. En tøff dame på flere måter! Hun fikk håret tilbake, bare ikke over alt. Hun har humor på det, hvor hårfestet i panna starter midt på hodet. Det har bydd på utfordringer, som hvor mye vind er det i dag, lugg/ikke lugg og å finne den sterkeste hårsprayen på markedet.


En dag hun var hos meg var hun veldig fortvilet - HVA gjør vi med håret? Luggen er så tynn og kan jo ikke gre hentesveis fra nakken! Hun vurderte å ta frem parykken igjen, noe jeg synes var siste alternativ da denne plaget henne mye. Jeg foreslo at vi prøver å sette på hairextention med teipfester. Jeg hadde ikke jo ikke peiling på om det ville fungere, for utfordringen var jo at det er veldig lite hår å feste det i ! Jeg skreddersydde fester, og festet i de få hårstråene som klamrer seg fast til hodet. Ville dette holde? Jeg var utrolig spent, mildt sagt!!

Her ser du resultatet..


'Det vil kanskje synes litt på de øverste festene ' sa jeg. 'Det skal folk bare få lov å se, for alternativet er så mye verre', fikk jeg til svar.
Det viste seg at dette var nok tyngre for henne enn hun hadde uttrykt, det lå mye bak humor og spøker om høyt hårfeste. En ny hverdag ventet og tilbakemeldingene har vært fantastiske, denne dama stråler - hun fikk tilbake identiteten hun følte hun hadde mistet. Nå kan jeg se meg i speilet i prøverommet igjen og slippe å prøve alle klær hjemme!

Jeg skal innrømme jeg hoppet, klappet i hender og felte gledestårer..Jeg er så ufattelig glad for at jeg kan gjøre noe som betyr så mye for et menneske - Jeg elsker jobben min!!


Du også kan gjøre noe som kan bety så mye for et menneske! Du kan gjøre det på din måte, gi støtte med pengegave til Kreftforeningen, kjøpe Rosa Sløyfe produkter eller som min hjemkommune Sandefjord - Rosa lys i Hvalfangstmonumentet!

GOD ROSA OKTOBER <3


// Chris


1 Kommentar

TIPS TIL TØRT OG LIVLØST HÅR MOT VINTEREN.

Postet av Adam og Eva Bislett den 13. Okt 2015


Kulde og stor temperatur-skiftninger sliter på håret, og det mister mye glans. For å ivareta håret på riktig måte nå som det går mot kaldere tider skal du få noen tips om, så du kan bevare håret ditt sunt og glansfullt.


KLIPP

Klipp er alltid viktig, men på denne tiden er det viktig å få av de tørre spissene som har kommet etter sommer, sol og bading. Hår ser mye finere ut om det er sunt! Enten om du vil gjøre noen forandringer eller bare stusse, så er det viktig å ta en jevnlig tur til frisøren.

PRODUKTER

Som oftest er det slik at man ikke skal bruke de samme produktene året rundt. Dette kommer helt ann på hårtype, og kvalitet, men på denne tiden av året er det ekstra viktig med fuktighet. Håret blir også mettet av å bruke samme produkter over lenger tid, så det er viktig å bytte ut, og da er denne tiden perfekt for det! Bruk en shampoo og conditioner med rikelig fuktighet, og håret burde kures minst èn gang i uken med en fuktighetsgivende kur. Hold deg også unna vannbaserte produkter da disse kan fryse i håret ditt ute, velg heller da produkter med olje. Nå er du allerede godt på vei til et friskt vinterhår!


HODEBUNN

Det er også viktig å ta vare på hodebunnen, og på denne tiden er det mange som sliter med tørr, kløe og irritasjoner i hodebunnen. Da er det viktig å bruke en shampoo som er relatert for dette problemet. Ta kontakt med din frisør, så får du hjelp til å velge riktig produkt. For å prøve å unngå irritert hodebunn er et tips å ikke gå ut med fuktig hår verken med eller uten hodeplagg da det blir tett og hodebunnen ikke får nok luft.

BESKYTTE

Kulde på vinteren sliter like mye på håret som det gjør med saltvannsbading og sol på sommeren. Et tips her er å pakke inn håret ved å ha det nedover ryggen inni jakken, eller bruke lue. Som tidligere nevnt skal man ikke gå ut med fuktig hår da dette er noe av det mest skadelig for håret når det er kaldt ute. Fukt vil fryse i håret og skade fibrene. Når fibrene i håret fryser vil de kunne knekke og håret blir da svakt,slitt og tørt. Bruk en god leave-in produkt for å hindre statisk og elektriskt hår.Her er noen produkter jeg anbefaler som inneholder rikelig med fuktighet - Vi har dem i salongen på bislett.

Martine Jansen // A&E Bislett - 22603228

0 Kommentar

Sesongpremiere på Trinny & Susannah!

Postet av Adam og Eva Bislett den 30. Sep 2015

Torsdag klokken 21:30 på FEM er det premiere på ny sesong med den britiske stylist duoen Trinny & Susannah; oppdrag Norge! Denne gangen skal de gjøre de norske kjendisene nye! Team Adam og Eva er igjen på plass å ordnet hår!
Fra vår salong var 4 av våre dyktige frisører med på å gjøre makeover av damene:)
FØLG MED!

// Maria, Tonje, Maya Maria og Berit //

0 Kommentar

Oldschool man-inspirasjon!

Postet av Adam og Eva Bislett den 23. Sep 2015

Denne uken var vi så heldige å få fantastisk inspirasjons besøk av Steven fra Adam og Eva, på salongen vår!
Herlig old school skinfade manne inspirasjon!


Her er Steven i action :D


Så fikk vi prøve oss selv, på en gjeng flotte menn som stilte opp som modeller :)Her er noen av resultatene:
- Natalia -


- Chris -
- Maya Maria -
Ønsker alle velkommen til en skikkelig manne grooming i salongen vår på Bislett!
Telefon: 22603228 eller online booking her!

0 Kommentar

Velkommen Natalia

Postet av Adam og Eva Bislett den 4. Sep 2015

Nå har den etterlengtede lærlingen starter her på Bislett!

Natalia har gått Adam og Eva skolen og startet her hos oss i September.
Hun kan nå i første omgang ha en behandling per dag.

Klippepris er på 270.-
Alt av farge er 50% rabatt

For timebestilling ring : 22603228


0 Kommentar

Bare en frisør?

Postet av Adam og Eva Bislett den 1. Sep 2015

Vi frisører hører støtt og stadig at frisør yrket er ett enkelt yrke, at det er en kort utdannelse og det ikke kreves noe spesielt for og bli frisør.

Jeg har til og med hørt en person si ''jeg liker ikke frisører, det eneste de gjør er og stå å se på seg selv i speilet hele dagen''. Vi kan høre daglig ''så deilig det må være og være frisør, du har liksom ikke noe ansvar '' eller ting som '' åja, du er bare en frisør'' ..

Vi er ikke bare frisører, vi står heller ikke og ser på oss selv i speilet dag ut og dag inn og utdannelsen, ja den er ikke kort. Men jeg kan forstå hvorfor det virker sånn.

Men hør nå her. Vi har en skolegang. Alt i alt har vi 4 år før vi kan avlegge en svenneprøve og kalle oss Frisører. Vi har en skolegang på 1,5-2 år, deretter er det lærlingtiden som også er skolegang. Vi bruker like lang tid som andre høyskole studenter bruker. Om ikke lenger.

''Men alle kan jo farge ett hår, du trenger ikke noen utdannelse for det''

Nei det er ganske riktig, du trenger ikke og ha en utdannelse for å gå på ICA å
kjøpe med deg en pakke fra Garnier, men jeg kan forsikre deg om at uten utdannelsen vi har, har du ikke peiling på hva som befinner seg i fargen, hva tallene på pakken betyr eller hvordan fargen blir når du er ferdig.

Vi har kunnskapen om alt ifra hodebunn, talgkjertler, skjellag , fiberlag, hår, osv osv.
Vi må vite hvordan en farge virker. Alt fra hva som skjer når vi blander den til hvordan den blir. Vi må kunne undertonene i håret, og hvilke farger som trengs for å unngå disse.

Vi drar på kurs. Vi blir kurset av L´oreal og Redken. Vi drar til London for å bli kurset, vi konkurrerer i Roma, vi ordner hår på tvshow som Trinny og Susannah, jobber på fashionweeks, vi har prosjekter gåendes med care for få andre mennesker i andre land til å utdanne seg. Og vi står også i salongen med våres trofaste kunder og koser oss med de!

Ja frisøryrket kan virke enkelt. Det kan virke som om det er en snarvei til en utdannelse. Det kan virke som om vi ser på oss selv i speilet hele dagen. og det kan virke som om det eneste vi vet er hvordan vi klipper ett hår.

Men tro meg. Det er så mye mer i personen som står bak deg når du sitter i frisør stolen.


-Maya


1 Kommentar

Misconceptions about hair

Postet av Adam og Eva Bislett den 28. Aug 2015


Klipper du håret ofte vokser det fortere.
Feil. Håret vokser ikke fortere selv om du klipper det ofte, det som skjer er at du forhindrer at håret blir slitt og knekker av. Vi anbefaler og besøke frisøren din hver 3 måneder for og opprettholde kvaliteten på håret.

Når jeg avfarger håret får jeg tilbake min naturlige hårfarge.
Feil. (feil feil feil) Du vil ikke få tilbake din naturlige farge om du avfarger håret ditt!
Det som skjer er at en avfarging vil trekke ut pigmentene av din nåværende farge, undertonene i håret ditt vil komme frem og du vil mest sannsynlig sitte igjen med gule og orange pigmenter i håret. Hvor gule kommer helt an på hvor mørk du var i utgangspunktet

Butikk shampoo er like bra som frisør shampoo
Feil. Det er gjort tester i det vide og det brede om hva som er best. Er butikk sampoo virkelig like bra som frisør? svaret er selvfølgelig nei! De fleste av testene tester ut hvor rent hår og hodebunn blir, og det er jo det vi vil at shampooen skal gjøre! eller? En rekke av butikk shampoer fjerner for mye av fettet i hodebunnen, og tørker ut håret! Hodebunnen Trenger Talg for og smøre huden og håret.
Men en butikk conditioner vil jo smøre håret og gi det glans?
Jada! Butikk conditioneren din vil gi håret ditt glans! masse glans! det er pga silikonen som disse produktene inneholder, på utsiden vil håret ditt skinne, på innsiden vil det tørke ut!
conclusion - spør din frisør om tips og råd til produkter, det er en grunn for at de finnes.

Håret mitt er så tørt, det trenger fuktighet
Ja dette kan stemme ganske bra! men hvorfor er det tørt? Noen mennesker har en naturlig tør
hår type. Krøllete hår er en av disse, de trenger fuktighet for og få tilbake glansen.
Men om håret ditt er tørt pga bleking eller farging bør du styre unna fuktighet for en periode, det kan faktisk gjøre vondt verre. Ett kjemisk tørt hår trenger proteiner for og bygge opp håret igjen! vi anbefaler og bruke en protein serie i 3-4 måneder for og så starte med fuktighet igjen!

Jeg er så flink til og kure håret. Jeg sover til og med kuren om natten.
Kjempe bra at du kuret håret! Men det eneste som skjer hvis du sover med den er at du får en ekkel pute! Kurer har som regel en virke tid på 5-15 minutter, etter 15 minutter trekker ikke håret inn flere pleiestoffer. En liten fakta om håret er også at håret bærer sin egen vekt 100 ganger når det er fuktig. Da kan det altså ha omvendt effekt om du sover med kuren din!
Maya. Adam og Eva Bislett
0 Kommentar

Perfect wedding day!

Postet av Adam og Eva Bislett den 4. Aug 2015

På lørdag var jeg så heldig å få gjøre denne vakre jenta til brud!
I tillegg var jeg med å delta under hele seremonien, det ble en fantastisk dag med vielse på stranden og virkelig med været på deres side!

Gratulerer så mye med vell overstått bryllupsdag Heidi og Andreas!


(privat bilde lånt fra facebook)

Her kan dere se noen bilder av dagen til brudeparet!


Flott par!


Her er litt hår og makeup detalj bilder :)
Og et bilde av meg og bruden klar for avgang ;)

Hairstyling & Makeup // Maria Myrli
avdeling Adam og Eva Bislett
For timebestilling ring 22603228
eller besøk nettsiden for online booking her!


0 Kommentar

Priser og informasjon om våre ansatte på Bislett!

Postet av Adam og Eva Bislett den 8. Jul 2015


Her er en liten presentasjon av våre ansatte på Bislett,
og oversikt over de forskjellige pris nivåene vi har :)

_____________________________________________________________________


Senior Art Director

Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og ett godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og ansinitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.


Klipp kr 1100,-

Styling fra kr 1100,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.


Kristina (tar ikke nettbooking)
Kjell Rune

_____________________________________________________________________


Art Director

Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.


Klipp kr 940,-

Styling fra kr 940,-


Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

Inger
Christina (Chris)

Solveig

Berit (går ut i mammapermisjon i august)
Tonje

_____________________________________________________________________


Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og tatt svennebrevet. Fra Sr. Stylist nivå kan våre ansatte prøve seg på audtition på Adam og Eva Akademiet, og begynne å jobbe med kurs og opplæring for våre samarbeidspartnere.


Klipp kr 870,-

Styling fra kr 870,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.


Maria

Maya Maria
Martine


_____________________________________________________________________


Stylist

Våre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og bestått sin internvisning. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss,
inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.

De er fra og med dette nivået å finne på vår nettbestilling.


Klipp kr 750,-

Styling fra kr 750,-


Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -se prisliste.

_____________________________________________________________________

Lærlinger / Junior 1,2 og 3


Adam og Eva Gruppen sine lærlinger går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i tre nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og effektive i faget. Lærlingene får tett oppfølging av fagligleder og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.Junior 3

Junior 3 er i siste fase av internopplæringen.
Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling.
Oppfølging er fortsatt viktig.

Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior 3
og kan ikke bestilles på nettbestilling.


Klipp kr 620,-

20% avslag på fargebehandlinger


_____________________________________________________________________

Junior 2

Junior 2 er i andre fase i internopplæringen. Lærlingen har noe bredere erfaring på kundebehandling. Oppfølging og kvalitetssikring er fortsatt viktig under behandlingen.

Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior 2
og kan ikke bestilles på nettbestilling.


Klipp kr 520,-

30% avslag på fargebehandlinger


_____________________________________________________________________

Junior 1


Junior 1 er i førstefase av internopplæringen.
Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen.
Junior 1 har fullført Adam og Eva Skolen.

Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior 1
og kan ikke bestilles på nettbestilling.


Klipp kr 270,-

50 % avslag på fargebehandlinger


Estephanie
_______________________________________________________________________
0 Kommentar

Velkommen til vår nye lærling!

Postet av Adam og Eva Bislett den 2. Jul 2015

Vi er veldig glade for å ønske vår fantastiske nye lærling Estephanie velkommen til oss på Bislett!
Hun er nå på nivå Junior 1 og tar 270,- for klipp,
og halv pris på kjemiske behandlinger.


Velkommen til time hos Estephanie!
Ring oss på 22603228 for timebestilling!

0 Kommentar

ESMOD 2015

Postet av Adam og Eva Bislett den 23. Jun 2015

Her kommer noen bilder og video fra designerskolen ESMOD sin årlige visning som holdes av avgangselevene ved skolen! Dette er Norges største moteshow!
Vi var på plass med 3 flinke frisører fra Adam og Eva avdeling Bislett å gjorde hårstyling!
Utrolig hektisk og moro dag! ENJOY! <3


// Maria, Martine og Christina //


// Maria, Martine og Chris //

0 Kommentar

Before and after color/bleach with Olaplex!

Postet av Adam og Eva Bislett den 2. Jun 2015

Olaplex er en styrkende behandling som kan brukes til alle fargebehandlinger, minicolor, striping og bleking eller som en gjennoppbyggende behandling for slitt hår. Vi har testet og her kan dere se noen før og etter arbeid gjort av Maria og Chris. Disse resultatene kunne vi ikke fått til på èn enkel behandling (uten at håret hadde blitt ødelagt) hadde det ikke vært for nyheten Olaplex; FANTASTISK!!Utført av ChrisUtført av Maria
Utført av Chris
For timebestilling ring 22603228 eller book via vår nettbestilling/app på http://bislett.adamogeva.no/
Velkommen!

// Maria og Chris

0 Kommentar

Fargerik Bislett gjeng på årsfest!

Postet av Adam og Eva Bislett den 21. Apr 2015


På lørdag hadde vi den årlige Adam og Eva festen; her er noen bilder fra moroa!


0 Kommentar

V Å R - Vipper og bryn i fokus

Postet av Adam og Eva Bislett den 21. Apr 2015

Nå som sommersolen har tittet fram og sol og bading snart står for tur; hadde det ikke vært deilig å slippe rennende maskara, og våkne opp med ferdig "sminket" vipper og bryn?
Vi utfører farging av vipper og bryn enkelt og behagelig med Hydrogel eye patch.
Den er kjølende samtidig som den reduserer bla. poser under øynene, inneholder vitamin A-C-E. Trenger du å friske opp vippe- og brynfarge kan du booke time på 22603228 eller nettbooking på adamogeva.no. Velkommen!
0 Kommentar

ENDELIG er det her, Olaplex!

Postet av Adam og Eva Bislett den 16. Apr 2015
Olaplex inneholder ikke silikoner, oljer, aldehydes, parabener, gluten etc. og er aldri testet på dyr!

Vi er så heldige og er en av de første salongene i norge som har fått inn disse magiske produktene. Kom innom oss hvis du selv ønsker å prøve Olaplex!
0 Kommentar

Oslo Runway 2015

Postet av Adam og Eva Bislett den 19. Mar 2015

Martine og Maria fra salongen vår var å assisterte hårstyling på Oslo Runway 2015, der Harlem var teamleder sammen med Eirik, Sigrid og Jens fra Adam og Eva. Vi har satt sammen en liten video der du får bli med backstage og se litt av resultatene fra visningen.
Her var det norske designere som viste høst og vinter 2015/16 mote:
Veronica B. Vallenes
Epilogue by Eva Emanuelsen
Johnny Love

1 Kommentar

Din bryllupsmesse, Grand Hotell 2015

Postet av Adam og Eva Bislett den 3. Mar 2015

Adam og Eva stod for håret på din bryllupsmesse på grand hotell søndag 1. mars i samarbeid med kèrastase.

Eirik Thorsen fra Grensen var hovedansvarlig og med på teamet var:

Sigrid / Grensen
Maya / Arkaden
Kristine / Kutt
Vidar / Nedre
Jannicke / Aker Brygge
Linn / Aker Brygge
Hans-Erik / Aker Brygge
Siri / Bergen
Martine / Bislett.


Her er noen bilder fra backstage, ENJOY!

// Martine
0 Kommentar

Vi har fått inn sesongens heteste trend, metalliske tatoveringer!

Postet av Adam og Eva Bislett den 26. Feb 2015

Vi har vært så heldige å fått inn disse tatoveringene som varer i 4-6 dager i salongen. Kast deg på denne hete trenden og kom innom for å se alle de forskjellige variantene vi har.

Dette har alt blitt populært i salongen våres og nedover her kan du se noen inspirasjons bilder på hvordan vi har dekorert oss!

// Martine

0 Kommentar

Velkommen tilbake Christina!

Postet av Adam og Eva Bislett den 16. Jan 2015
Vi ønsker Christina (Chris) hjertelig velkommen tilbake til oss på Bislett!
Etter to år borte er hun nå tilbake hos Bislett gjengen! Borte bra, men hjemme best ;)
Vi gleder oss til å jobbe sammen med denne fantastiske jenta igjen :)
Velkommen til nye og gamle kunder!

Under kan du se noe av hennes arbeid!Hårstyling gjort av Christina til Eva Melby fotoshoot

Hårstyling av Christina for Mettlebloom fotoshoot


Her også for Mettlebloom

Hår gjort av Chris til filminnspillingen av HARAM.
0 Kommentar

Maya Maria goes short and styled

Postet av Adam og Eva Bislett den 7. Jan 2015

Vår kjære kollega Maya Maria valgte å klippe bort de slitte tuppene sine som hun lenge har gått og holdt på. Hun har blitt veldig inspirert av korte frisyrer med en "røff look", så dyktige Kjell-Rune fikk denne æren.


FØR BILDE
IN PROGRESS
Her er en liten videosnutt av ferdig resultat. ENJOY!
For timebestilling
Ring 22 60 32 28

//Martine

1 Kommentar

Powered by: Bloc