R+Co - nyhet!

Postet av Adam og Eva Bislett den 2. Jun 2016


Vi har fått inn nye produkter i salongen vår i fra R+Co, et amerikansk merke som er uten parabener, sulfater (SLS eller SLES), mineralolje og petrolatum.


Alle produkter ifra R+Co er vegetarianer, glutenfrie, grusomhet-fri og farge-safe.

Med kule bilder på emballasjen så kan de stå fremme i hyllen hjemme. Stylingprodukter er det nye interiøret ;) ?!

De er alle unisex også!


Så kom innom oss for å være med på en ny opplevelse! Kanskje du finner deg en ny favoritt som gjør akkurat det du ønsker et produkt skal gjøre med håret ditt?


Ring oss gjerne på telefonnummer 22 60 32 28.

// Sofie, Junior 1 //Lovely curls

Postet av Adam og Eva Bislett den 7. Apr 2014

Frizzy og stort, eller flatt på toppen og krøll i spissene?
Ja det er vanskelig noen ganger og få fine glansfulle krøller. Har man krøller selv kan man oppleve at håret lever sitt eget liv. Den ene dagen ser man ut som en puddel tante Solfrid har frisert til ett hundemester skap , og den andre dagen kan man se ut som en Hollywood stjerne!
De fleste av dere som har krøller har nok allerede egne metoder for å fremheve krøllene deres. F.eks å ikke føne håret, eller det og stå opp 06:45 for og ha litt ekstra tid til håret på mandags morgning. Ingen metode er på noen måte ''feil'' men jeg tenkte jeg kunne komme med noen tips til hvordan man kan få glansfulle vakre krøller uten og legge så alt for mye tid i nettopp stylingen!

Curvaceous

En fantastisk serie i fra Redken. Produktene tynger ikke håret og de tilfører i stede rikelig med fukt som ett krøllete hår trenger. Balsamen i denne serien kan du også bruke som leavein i håret, men husk! skyll balsamen godt ut, hånketørk håret for og så ta litt produkt i tuppene. Ringletten i denne serien er også ett av mine favoritt produkter. 2-3 pump av denne i hånda, og fordel det godt i spisser og lengder, la den være i.
Noe som fungerer bra for meg er og klemme opp håret mens jeg føner det, det blir ikke frizzy, jeg får heller store fine krøller med masse sprett! Håper dere prøver ut serien og tipsene! lek dere litt! ikke vær redd for at det blir for mye. Det blir det aldri!

Maya Maria. Bislett