Misconceptions about hair

Postet av Adam og Eva Bislett den 28. Aug 2015


Klipper du håret ofte vokser det fortere.
Feil. Håret vokser ikke fortere selv om du klipper det ofte, det som skjer er at du forhindrer at håret blir slitt og knekker av. Vi anbefaler og besøke frisøren din hver 3 måneder for og opprettholde kvaliteten på håret.

Når jeg avfarger håret får jeg tilbake min naturlige hårfarge.
Feil. (feil feil feil) Du vil ikke få tilbake din naturlige farge om du avfarger håret ditt!
Det som skjer er at en avfarging vil trekke ut pigmentene av din nåværende farge, undertonene i håret ditt vil komme frem og du vil mest sannsynlig sitte igjen med gule og orange pigmenter i håret. Hvor gule kommer helt an på hvor mørk du var i utgangspunktet

Butikk shampoo er like bra som frisør shampoo
Feil. Det er gjort tester i det vide og det brede om hva som er best. Er butikk sampoo virkelig like bra som frisør? svaret er selvfølgelig nei! De fleste av testene tester ut hvor rent hår og hodebunn blir, og det er jo det vi vil at shampooen skal gjøre! eller? En rekke av butikk shampoer fjerner for mye av fettet i hodebunnen, og tørker ut håret! Hodebunnen Trenger Talg for og smøre huden og håret.
Men en butikk conditioner vil jo smøre håret og gi det glans?
Jada! Butikk conditioneren din vil gi håret ditt glans! masse glans! det er pga silikonen som disse produktene inneholder, på utsiden vil håret ditt skinne, på innsiden vil det tørke ut!
conclusion - spør din frisør om tips og råd til produkter, det er en grunn for at de finnes.

Håret mitt er så tørt, det trenger fuktighet
Ja dette kan stemme ganske bra! men hvorfor er det tørt? Noen mennesker har en naturlig tør
hår type. Krøllete hår er en av disse, de trenger fuktighet for og få tilbake glansen.
Men om håret ditt er tørt pga bleking eller farging bør du styre unna fuktighet for en periode, det kan faktisk gjøre vondt verre. Ett kjemisk tørt hår trenger proteiner for og bygge opp håret igjen! vi anbefaler og bruke en protein serie i 3-4 måneder for og så starte med fuktighet igjen!

Jeg er så flink til og kure håret. Jeg sover til og med kuren om natten.
Kjempe bra at du kuret håret! Men det eneste som skjer hvis du sover med den er at du får en ekkel pute! Kurer har som regel en virke tid på 5-15 minutter, etter 15 minutter trekker ikke håret inn flere pleiestoffer. En liten fakta om håret er også at håret bærer sin egen vekt 100 ganger når det er fuktig. Da kan det altså ha omvendt effekt om du sover med kuren din!
Maya. Adam og Eva Bislett