TIPS TIL TØRT OG LIVLØST HÅR MOT VINTEREN.

Postet av Adam og Eva Bislett den 13. Okt 2015


Kulde og stor temperatur-skiftninger sliter på håret, og det mister mye glans. For å ivareta håret på riktig måte nå som det går mot kaldere tider skal du få noen tips om, så du kan bevare håret ditt sunt og glansfullt.


KLIPP

Klipp er alltid viktig, men på denne tiden er det viktig å få av de tørre spissene som har kommet etter sommer, sol og bading. Hår ser mye finere ut om det er sunt! Enten om du vil gjøre noen forandringer eller bare stusse, så er det viktig å ta en jevnlig tur til frisøren.

PRODUKTER

Som oftest er det slik at man ikke skal bruke de samme produktene året rundt. Dette kommer helt ann på hårtype, og kvalitet, men på denne tiden av året er det ekstra viktig med fuktighet. Håret blir også mettet av å bruke samme produkter over lenger tid, så det er viktig å bytte ut, og da er denne tiden perfekt for det! Bruk en shampoo og conditioner med rikelig fuktighet, og håret burde kures minst èn gang i uken med en fuktighetsgivende kur. Hold deg også unna vannbaserte produkter da disse kan fryse i håret ditt ute, velg heller da produkter med olje. Nå er du allerede godt på vei til et friskt vinterhår!


HODEBUNN

Det er også viktig å ta vare på hodebunnen, og på denne tiden er det mange som sliter med tørr, kløe og irritasjoner i hodebunnen. Da er det viktig å bruke en shampoo som er relatert for dette problemet. Ta kontakt med din frisør, så får du hjelp til å velge riktig produkt. For å prøve å unngå irritert hodebunn er et tips å ikke gå ut med fuktig hår verken med eller uten hodeplagg da det blir tett og hodebunnen ikke får nok luft.

BESKYTTE

Kulde på vinteren sliter like mye på håret som det gjør med saltvannsbading og sol på sommeren. Et tips her er å pakke inn håret ved å ha det nedover ryggen inni jakken, eller bruke lue. Som tidligere nevnt skal man ikke gå ut med fuktig hår da dette er noe av det mest skadelig for håret når det er kaldt ute. Fukt vil fryse i håret og skade fibrene. Når fibrene i håret fryser vil de kunne knekke og håret blir da svakt,slitt og tørt. Bruk en god leave-in produkt for å hindre statisk og elektriskt hår.Her er noen produkter jeg anbefaler som inneholder rikelig med fuktighet - Vi har dem i salongen på bislett.

Martine Jansen // A&E Bislett - 22603228


Color

Postet av Adam og Eva Bislett den 1. Mar 2014


I Det siste har jeg eksperimentert en del med farger! Jeg har vert Blå, Grå, Orange, Brun, Blond , ja, jeg har vert alt! Kjæresten min har lagt seg til en vane at han alltid sier '' å så fin du var på håret i dag''  fordi jeg så og si hver dag kommer hjem med noe nytt.

Hår kvaliteten? Den er faktist ikke så verst! Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hvordan det er mulig og forandre fargen eller stilen på håret deres uten og ødelege kvaliteten!
En ting dere trenger er en rense shampoo
 


Og noen fargekurer

min måte og farge håret på er og bruke disse kurene! De er helt fantastiske, tilfører masse fuktighet og etterlater håret glatt og glansfullt!
Om du vil ha en intens farge eller bare bedre effekt så kan du ta kuren i helt tørt hår, la den sitte i 30 minutter og skyll den ut. Vil du bare friske opp din egen farge kan du ta den i håndkle tørt hår og la den virke i 3 minutter. Jeg synes fargene til Revlon er helt fantastiske, og anbefaler de på det sterkeste til alle som er like glade i farge forandringer som det jeg er! Fargene blir glansfulle og de blir ikke blasse når de vaskes ut, man kan heller si at de ''lysner'' litt.
Nå er jo ikke dette en ekte Farge, men en kur med farge pigmenter som setter seg rundt hårstrået ditt . Vil du prøve en ny farge eller bare ta den vekk kan du bruke Redken sin rense shampoo for og få pigmentene til og slippe fortere!

Nå håper jeg at alle fargeglade mennesker har fått litt ny inspirasjon
til farge! og ønsker dere alle en god helg!
-Maya MariaJULEKAMPANJE

Postet av Adam og Eva Bislett den 8. Nov 2013

Nå er det sjansen til å benytte seg av et super 3 for 2 tilbud på en mengde varer. Passer ypperlig til julegaver eller en liten førjulsgave til deg selv! :-)Kom innom oss på Bislett så skal vi hjelpe deg med å finne de produktene som passer akkurat for ditt hår! :-)


FARSDAG!

Postet av Adam og Eva Bislett den 7. Nov 2013

HUSK FARSDAG PÅ SØNDAG!
Nå på søndag er det farsdag!
Kom innom oss her på Bislett så hjelper vi deg å finne den perfekte farsdagsgaven!
Nå har vi 2 for 1 på en rekke produkter fra L'orèal Professional, som passer til et hvert behov.
Caviar!

Postet av Adam og Eva Bislett den 29. Jul 2013

Hei!
Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om en ny serie vi har fått her i salongen!
Caviar heter den, den er helt fantastisk! Scroll lenger ned så skal jeg fortelle deg det du trenger og vite om produktene.

Serien heter Carviar repair x og består av 4 produkter.

Instant revovery shampoo
* Shampoo for svært skadet hår
* Gjenoppbyggende og fuktighetsgivende
* Mykgjørende og forebygger mot skader på håret
Den er også helt fri for parabener,sultfater, gluten og mineraloljer.

Instant Recovery conditioner
* Conditioner for svært skadet hår
* Gjenoppbyggene og fuktighetsgivende
* Mykgjørende og forebygger mot skader på håret
Fri for Parabener,sulfater, gluten og mineraloljer

Re-texturing protein cream
* Leave-in kur.
* Dypt virkende og gjenoppbyggende
* Perfekt for porøst, grovt og alvorlig skadet hår
Fri for parabener, sulfater, gluten og mineraloljer.

Micro-bead fill & fix treatment masque
*
Dypt virkende og reparerende kur.
* Høykonsentrert dose av gjenoppbyggende proteiner.
* Reparerer , styrker og tilfører blankhet.
Fri for parabener, sulfater, gluten og mineraloljer

Jeg har prøvd hele serien selv og den har virkelig vært en førstehjelp for håret mitt.
Fra første vask merket jeg forskjell, men merk at jeg brukte alle fire produktene. Jeg låste kuren inn i håret med conditioneren og brukte leave-in kuren etter jeg hadde håndkle tørket håret.
Jeg bruker også leave-in produktet i tørt hår. Jeg bruker ikke så mye da, men det gir meg en følelse av en beskyttelse når jeg er ute!
Hele serien er levert av Alterna og er klinisk bevist at den reduserer slitasje med opptil 95%!

Kom gjerne innom for og prøve produktene eller bare få noen gode tips!
Du finner meg på Adam og Eva Bislett.

-Maya Maria