ENDELIG er det her, Olaplex!

Postet av Adam og Eva Bislett den 16. Apr 2015
Olaplex inneholder ikke silikoner, oljer, aldehydes, parabener, gluten etc. og er aldri testet på dyr!

Vi er så heldige og er en av de første salongene i norge som har fått inn disse magiske produktene. Kom innom oss hvis du selv ønsker å prøve Olaplex!

KAMPANJETILBUD/JULEGAVE TIPS?

Postet av Adam og Eva Bislett den 12. Nov 2014

Har du vanskeligheter med å finne den perfekte julegaven til kjæresten, venninnen eller din kjære mor? Eller kanskje har vanskeligheter med å finne ut hvordan håret til julebordet skal være, men orker heller ikke å legge så mye jobb i det? Da burde du ta en titt her.

Vi har kampanjetilbud på disse herlighetene Babyliss Pro Blue Lightning! 599KR! Det er en rundbørsteføner som gjør det veldig enkelt å få en lett og luftig frisyre med mye volum! Du kan dandere spissene sånn du vil ha de får å få ønsket tekstur i håret.
Nedover kan du se noen forslag til forskjellige metoder brukt med rundbørste.


Pastell

Postet av Adam og Eva Bislett den 28. Mai 2014

Vi har fått inn Pastellfarger ifra Alterna. Nutri color creme!

Dette er en fuktighets kur for håret ditt, den tilfører rikelig med fuktighet og du får en fin pastellfarge i tillegg . Kuren virker best om du tar den i tørt hår og lar den sitte i 15-30 minutter, ved oppfriskning trenger du ikke ha den i, i mere enn 3 minutter.


Vi prøvde den ut på (Meg)  Maya Maria i salongen. vi hekla ut striper og la de i folie.

Her er resultatet.

Før :Etter :
I fargen har vi blandet en del Pink og en del White. Da fikk jeg en fin pastell farge, vil du ha mere intensiv farge kan du bruke ren pink. Fargene vaskes lett ut og blir mere og mer pudder farget!
Vi elsker de!Kunstutstilling

Postet av Adam og Eva Bislett den 8. Mai 2014


Elisabeth Werp - Forventningen


Bilde

Den anerkjente samtidskunstneren Elisabeth Werps utstilling på Nyfossum bygger på romanen "Great expectations" av Charles Dickens. Den handler om det å realisere sine forventninger gjennom å konstruere sin egen virkelighet. Ved å skape, samle, stoppe tiden, kan fantasier bli mer sann, tilstede og mer virkelig enn realiteten.

Slik kan også enhver slutt bli en ny begynnelse og enhver avskjed et nytt møte.
Gjennom installasjon, malerier og metaforer forsøker Werp å belyse Forventningen.

Utstillingen finner sted i Direktørboligen på Nyfossum, Blaafarveværket 24.5 - 21.9.
Blaafareværket og Kolbotgruvene åpningstider

24.5 - 22.6 Tirsdag - Lørdag kl 11-17, mandag stengt
Søndag og helligdager 11-18
23.6 - 17.8 Alle dager 11-18
18.8 - 21.9 Tirsdag-Lørdag kl 11-17, mandag stengt
Søndag kl 11-18
Utdrag fra blaafareværket.


Elisabeth Werp gir gjennom gripende og mektige installasjoner og malerier en god grunn til å avlegge denne utstillingen et besøk.
Her er et maleri av Werp.

"Ekko fra klokken som tikker et annet sted"

Flere bilder av Elisabeth her.Elisabeth Werp

" The enigmatic reality that Elisabeth Werp comments through her work is beautifully summarized in these famous words from The Tempest, by William Shakespeare:

We are such stuff
As dreams are made on, and our little life
Is rounded with a sleep "


Elisabeth Werp startet sin karriere som kunstner for mer enn tjue år siden. Gjennom årene har hun utforsket og eksperimentert med maleriets muligheter gjennom et barokt billedspråk som formidler en langvarig søken etter eksistensiell betydning.


Elisabeth Werp er utdannet ved Statens Kunst- og Håndverksskole og Statens Kunstakademi. Hun holdt sin første separatutstilling ved UNK i 1991. Werp har utviklet en helt spesiell og umiskjennelig stil der teknikk og symbolikk glir i hverandre i et symbiotisk formuttrykk. Motivene er drømmeaktige, symbolske, figurative, men med et abstrakt innhold. Et sykkelhjul skildrer ikke nødvendigvis et hjul, men det evig tilbakevendende. Et gammelt bord og stol er ikke møbler, men tydelige tegn på menneskers tilstedeværelse og undring over det liv som var her, er her, eller skal komme tilbake.
Les mer om Elisabeth
her.